Litt om meg

Jeg er Hege, 43 år og jeg har stått fram som lesbisk i voksen alder. Jeg har fem barn og jeg har nå et liv som jeg har det godt i. Jeg har funnet en ro og en trygghet og jeg setter så utrolig stor pris på de menneskene jeg har i livet mitt. Jeg har fem gutter, og en av de er også homofil og trygg i seg selv og den han er. 

Jeg har kjent en del på fordommer mot homofile, og jeg vet at kampen for å være seg selv i Norge- dessverre er langt fra over. Dette er mitt bidrag og jeg håper noen kan finne trøst og en styrke ved det jeg skriver.

Etter tjue år i helsevesenet så ser jeg at vi har svært lite kompetanse om skeive mennesker, og at eldre ofte går inn i skapet igjen. Det må vi gjøre noe med, og kompetansen må økes. 

Jeg vil her dele blogginnlegg, ekte historier og historier jeg har skrevet selv. 

Min lidenskap er å skrive og jeg har et brennende engasjement for så mye, så her vil jeg dele mine ord og tanker med dere. Og jeg setter utrolig stor pris på om du vil legge igjen en hilsen når du er innom. Har du en historie som du tenker er lurt å dele, så blir jeg veldig glad for det.

Det er så viktig å kunne være seg selv, og man kan ikke være den man ønsker for andre før man har det bra med seg selv. 

I et samfunn med så mye overflatisk og mye press, så tror jeg det er viktig å finne den kjernen i oss selv- og la oss få lov til å bli ordentlig kjent med oss selv. 

For vi er bra nok :) Uansett legning .